Rólunk

Az ITALINOX HUNGÁRIA Kft. 1996 májusában alakult meg a pármai (Olaszország) központú ACCIAI VENDER Spa. cég magyarországi érdekeltségeként. Korrózióálló, sav- és hőálló acéltermékeket – alapanyagokat és félkész termékeket – forgalmaz, melyeket elsősorban Olaszországból importál az ACCIAI VENDER Spa. anyacégtől.

Az ACCIAI VENDER Spa. 1976-ban alakult. A vállalatcsoport tevékenysége az egész világra kiterjed, több mint 100 országba exportálnak korrózióálló acéltermékek. A csoportban ma számos leányvállalat működik, többek között: Németországban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Törökországban, stb. E vállalatok közül 5 cég szervizközpontként tevékenykedik. A szervizközpontok végzik a hidegen és melegen hengerelt tekercsek méretre vágását, felületi kiképzését, polírozását, szálcsiszolását. A többi társaság a korrózióálló acélok forgalmazásával foglalkozik. Ezen társaságok közül 9 cég ITALINOX néven működik a kelet-európai régióban.

 

A cél az volt, hogy létrejöjjön Magyarországon egy olyan raktár, ahol minden igényt kielégítően megtalálható a korrózióálló acéltermékek széles választéka egy helyen. Ennek megvalósítására az ITALINOX HUNGÁRIA KFT. 2000-ben költözött a jelenlegi telephelyére, ahol 3000 m2 alapterületű raktárában közel 1000 tonnás készlettel áll partnerei rendelkezésére.A vevők a következő főbb területeken használják a rozsdamentes acéltermékeket: élelmiszeripari-, vegyipari-, gyógyszeripari gépgyártás; tartálygyártás, csővezetékek építése, belsőépítészet, hajóépítés, közlekedés, atomenergia ipar. A termékpaletta nagyobb részét a hidegen és melegen hengerelt korrózióálló acéllemezek, – acéltekercsek, – csövek, – zártszelvények, – rúdanyagok, csőszerelvények (úgynevezett armatúrák), búvó nyílászárók, tartályfenekek, mosogatómedencék alkotják. A cég ezek mellett forgalmaz még hegesztési- és felületkezelési segédanyagokat is, amelyekre a feldolgozás során szükség lehet. A termékek választéka folyamatosan bővül a vásárlók igényei szerint, ezért is kezdte el a cég 2007-től a horganyzott- illetve a festett lemezek beszerzését.Az első évben kb. 200 vevővel állt üzleti kapcsolatban, 17 év eltelte után az üzleti partnerek száma 16000-re növekedett. A kiszolgálás minőségét hűen tükrözi, hogy az első vevők azóta is rendszeres vásárlók. Az ITALINOX HUNGÁRIA Kft. a jövőben is arra törekszik, hogy partnerei igényét mind teljesebb mértékben kielégítse, bővítse vevőkörét és tovább terjeszkedjen Magyarország egész területén.

TANÚSÍTVÁNYAINK

KAPCSOLAT

Vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen árajánlatot!

Nyitvatartás

Ügyfélszolgálati irodánkban személyesen is 
állunk rendelkezésre az alábbi időpontokban:

Hétfő
7:30 - 16:00
Kedd
7:30 - 16:00
Szerda
7:30 - 16:00
Csütörtök
7:30 - 16:00
Péntek
7:30 - 14:00
Szombat - Vasárnap​
Zárva
Elérhetőségek